Monday, July 12, 2010

New advisor

Petang tadi dapat call dari UiTM mengatakan advisor aku telah ditukar. Aiseyman... menyampah betullah aku kalo main tukar2 advisor nie. Aku tak kisah nak tukar berpuluh2 kali sekalipun tetapi janganlah bila aku dh turun ke Melaka semata2 nk pergi jumpa advisor then ditukar pula dgn advisor yg lain. Kata budak yang call aku tu, nie sume KP yang tukar. Sebab musababnye dia sendiri tak tau. Susahlah camnie... proposal aku dh anta. Dah discuss dah pun dengan advisor yg sebelum nie. Dahtu aku baru je minta cuti takkan nk minta cuti lagi semata2 nk jumpa advisor yg baru lak. Pastu kang tak pasal2 tukar lagi advisor. Kan dah menyusahkan orang namanya tu. Apa ingat senang ke nk minta cuti...

3 comments:

Nur Hidayah said...

aida..ptutnye if nak jumpe advisor x perlu mintk cuti..just inform supervisor. coz kt letter dr uitm kn ade stated kita perlu berjumpa advisor twice in a month...
dayah inform je n spvisor pon ckp x yh amik cti...

xhn said...

call la your previous advisor tuh.mintak nk bwh dia gak xleh ke?

Emiko said...

lew...ko kan dak praktikal je pn...xkan la company ko x paham....