Friday, June 25, 2010

Waktu keje + waktu sekolah

Sibuk menyiapkan thesis proposal, dah dua hari tido lambat. Patutnya thesis proposal tu nk kena hantar by this week. Tapi aku still tercari2 satu lagi tajuk makanya terpaksalah aku anta next week. Iyalah nak fikirkan empat tajuk dalam masa seminggu mana sempat. Pastu nk kena wat proposal lagi. Agak2nye AM tolak markah tak kalo aku tak anta esok? Baru wat proposal utk syarikat aku dah pening kepala. Tu belum kira nk kena wat proposal utk advisor lagi tu. Advisor nie pun satu hal gak. Entah bila2 lah nama advisor nie nk keluar. Dah hampir sebulan aku masih tak tahu siapalah yg jadi advisor aku.

Sabtu malam aku de renunion. Renunion selepas 10 tahun zaman persekolahan tamat. Actually tiap2 tahun buat tapi yg kecil2 je. De la tujuh lapan orang yang pergi. Tapi utk tahun nie, kira buat besar-besaran gaklah. Setakat nie dah de seramai 24 orang bekas pelajar KAA. Kiranya dah lebih separuh kelas dah tu. Tu baru pelajar, belum termasuk yg bawa teman, suami/isteri serta anak2. Wah, mesti meriah kali nie.


2 comments:

Nur Hidayah said...

kene wat thesis proposal ape tu aida?
dh strt wat thesis ke? kene sbmit ble? tatot nye

aIDA sULAIMAN said...

kite wat thesis proposal nie utk dihantar pd company bkn utk advisor. nama advisor pun xkuar lagi. sblm nk wat final research psl co, ass. mgr kat situ nk tau tajuk apa yg kite nk buat. sbb kalo kite main pilih je tajuk apa takut nnti info2 yg kite nk tu co xleh bg sbb p & C. tu sbb la die soh kite pk 4 tajuk yg kite berminat then dia akan pilih 2 drpnya. Pastu antara 2 yg co dh pilih barulah kite leh wat final proposal utk advisor lak. gitulah citenya...