Wednesday, April 7, 2010

Serangan Peluru Berpandu

Hari ni saja ade 2 presentation, BEL & Strategic Management. Ikut undian, kami adalah group yg kedua yang present. Tapi kedua subject ni kami jadi group yang pertama disebabkan first group de masalah sket. Present BEL memang rasa teruk sesangat. Abis kena tembak dengan Dr. Sujatha. Ada je yang tak kena dimata dia. Itu tak boleh, ini tak boleh. Banyak betullah yang dia tak puas hati. Nasiblah!

Pastu present SM lak. Nasib baik arini Madam okey. Tak berapa nk kene tembak sangat compare masa ari Isnin aritu, ramai group yg present abis kene tembak dgn Madam Zaihan. Tapi kalo kene tembak pun taklah seteruk kene serangan drp Dr. Sujatha, tu lagi dahsyat!... Apepun alhamdulillah, presentation sume dh settle.

Paling best masa class Compensation tadi, En. Helmy kata program finishing school yg patutnya diadakan 3 hari bermula Jumaat nie dipostpone. Wah, syoknye.... Abis class terus gi MC beli tiket. Huhu..... Tp yg tak syoknye program tu tetap akan diadakan lepas final nnti. Lagi tak syok sbb cuti utk semester nie amatlah pendek memandangkan 1hb June dh start practical. Confirm dpt cuti kejap jer. Dahlah utk program asta-la-vista kemungkinan besar akan dibuat time practical atau lepas practical. Paling tak best tak dapat nk pergi Pulau Kapas. Asal kami je sume tak boleh. Jauhlah, bahayalah, budget takdelah..... Hurm...........

Tinggal satu minggu je lagi sebelum final exam tiba. Tapi sebelum tu still de lagi test yg tak settle plus satu lagi assignment yg perlu dihantar dengan report untuk event aritu. So, next week ari Isnin malam de Pre-Graduation Night kat Ayer Keroh. Tp yg musykilnye tu nape nama dinner tu diletakkan sbg Seminar Kecemerlangan Akademik. Kenapa perlu diletakkan perkataan "SEMINAR"? De ceramah ke???



1 comment:

xy~han said...

ape kes dinner ade seminar.. ;p

wahh sejak biler ai dh jd madam ni.besnyerrr....huhuuu