Wednesday, March 31, 2010

Ragam Seorang Pelajar

Arinie baru terasa penatnya. Malam tadi pas wat keje sket terus nk tido. So kul 3 pagi stoplah wat keje. Tapi dalam kul 4 pagi baru leh tido. Then, esoknya bangun memang terasa malas sekali. Dalam class memang ngantuk gilerlah. Tahan jerk mata tadi. Abis je class, terus gerak gi MC nk gi shopping 12 helai tudung utk sume committee members. Almaklumlah event dah nk dekat. Dan untuk nampak cantik tudung kenalah sekata. Tapi susahkan nk cari 12 helai tudung yg sama corak. So caca-marba saja....

Nasib baik malam nie tak jadi wat rehearsal. Kalo tak mungkin lagi terasa penatnya. Then, esok nk gerak ke suatu tempat yang memakan masa lebih kurang satu jam gaklah. Kat mana??... Adalah..... tunggu!!!!!

Tak sabar nk abiskan 2 minggu dari sekarang. Minggu nie je dah macam2 perkara yg perlu disettlekan. Next week lagilah. Dengan presentationnya, dinner lagi dan paling aku tak suka de finishing school selama 3 hari. So tak leh balik lagi. Sedey~

[p/s: lagi tak sabar nk abiskan semester nie..]

4 comments:

xy~han said...

hemm xleh Firas jumpa makteh wiken ni :(

aIDA sULAIMAN said...
This comment has been removed by the author.
aIDA sULAIMAN said...

Every week aidah blk xnk lak ko balik. Skrg ssh nk blk sbb byk pgm. Lgpun exam nk dkat. Tp kalo rsa nk blk pas event sbtu tu, aidah blk jela. Xsure lg.. Tp kalo aidah xblk, pesan kat firas yg manja tu "auntie ai yg chumil kim salam peluk cium". huhu..

xy~han said...

lorr tatau la pulak auntie ai tu chumil.. ;p