Tuesday, March 9, 2010

Kerja Gila

Guess what??? Semalam abis jer class aku ngan Kyra terus gerak ke Bangi. Wow, memang gile la kami berdua nie. Saja bosan2 smbil nk release tension, pas maghrib terus gerak. Sampai Bangi dalam kul 9 lebih. Kitorang stay kat SMART Hotel. Not badlah hotel tu, RM59 per nite sgt selesa dan berbaloi. Pas check-in terus gi makan sup keting yg agak popular gak kat area Bangi tu.



































Walaupun kitorang cuti2 malaysia tp malam tu kami tetap study compensation utk test malam Rabu nie. Kami bawa segala notes2 compen utk distudy. Esoknya pukul 8 dah bangun sbb de class kul 1230. Tapi sebelum tu breakfast kat Kopitiam Bangi dulu.













Abis je breakfast singgah Petronas dulu. Sambil tunggu Kyra gi ladies jap, tetibe jer de message masuk. "Law tade" kata Huda. Wow, syoknye class dibatalkan. Thanks to Huda and Ziela also (^_^)

Tau je class batal, kitorang terus shoot gi Putrajaya. Saje je jenjalan menghabiskan masa kat Alamanda. Sempat gaklah kami tengok wayang cite Niyang Rapik. Huhu...... Then, yg paling tak disangka2 leh pula terjumpa kawan kitorang, Eddie yg sama2 wat praktikal kat MPS 2 tahun dulu. Borak2 kejap then terus gerak nk balik Melaka. Sampai Melaka dalam kul 5:30 dan terus sambung tidur, almaklumlah malam nk smbung balik study utk compensation. Huhu........

3 comments:

ms insiyur said...

mang aii~~
saje jln2 perabis minyak kete ek.huhuhuhu

xy~han said...

katne hotel SMART tu?apesal i org bangi tp i tatau pun?

aIDA sULAIMAN said...

kak an, hotel smart tu kat area2 warta. kakak angah, saje kami nk jalan2... huhu:)