Tuesday, March 16, 2010

2 in 1

Sila jawab soklan tag berikut:

1) Adakah anda rasa anda hot?
...hari2 rasa hot sbb hari2 jalan kaki pegi class


2) Upload gambar kegemaran anda. Citer pasal gambar berkenaan.

















...sgt suka pd waktu kemeriahan gmbar nie dicapture


3) Bila kali terakhir anda makan pizza.
....kalo tak silap awal bulan 2 dengan Kyra


4) Lagu terakhir anda dengar.
....Inilah cinta by Akim. Baru dengar petang tadi kat Soon Seng smbil2 nk mengusha megi~


5) Apa yang anda buat selain menyelesaikan tag ini.
...tengah dok pk bilalah aku nk iron baju ni.


6) Selain nama sendiri anda dipanggil nama apa?
....odah, odd, todah dan bunyi2 yg seangkatan dengannya. Opps!! de lagi, uda dan alang, dua nama yg aku xbrape gemar.


7) Tag lagi 8 orang.
...1. Aisyah Noraziman 2. Farah Umaina 3. Izaidah 4. Emiko Nakamura 5. Hidayah Mansor 6. Huda Kassim 7. Soutul Nadhoh 8. Dr. Sya'ban (er.. boleh ke tag lecturer sendiri???)


8) Siapa orang no. 1 kepada anda.
...my classmate


9) Kata sesuatu kepada orang no. 5
...oitt dayah. Napa kamu dh lama tak update blog?


10) No. 3 ada hubungan dengan siapa.
...dulu dengan Alif tp tak taulah sekarang. Hopefully masih kekal lagi.


11) Bagaimana pula dengan no. 4
...tak tau dgn siapa sekarang


12) Pesanan kepada orang no. 6
...dengar cite homesick, so ape lagi baliklah minggu nie. huhu....


13) Kata-kata cinta untuk orang no. 2
...cintailah alam sekitar


14) Adakah orang no. 7 dan 8 punya persamaan?
...dua2 adalah lelaki


15) Berikan 5 yang anda tahu tentang orang yang men'tag' anda.
....my eldest sis, ibu kepada Izz Firas, kadang2 emo, mentor aku dlm berblogging, dulu jarinya pernah digigit tikus, huhu....


16) Persamaan antara kambing dan lembu.
...lauk kenduri kahwin


17) Adakah anda tahu si Razman tu sengal?
....siapakah itu Razman? Dr. Rozman aku kenallah....


18) Gay or less?

....soalan apakah?


Oleh kerana aku telah jawab segala soklan tag nie dengan jayanya, walaupun terlewat sedikit... maka dengan ini aku berjaya mendapat award blog tercantik giving by bridetomei. Bolehkah begitu???

4 comments:

xy~han said...

wehhhh tikus2 jgn sebut aaaaaaaa!

muhammad aliffudin said...

ni permainan apa nie....x phm la..hehehe

farah umaina said...

kata2 cinta tersebut mmg amat memberangsangkan kak aida..terima kasih..ehe..^_^

aIDA sULAIMAN said...

aliff: nie main sesaje jerk.. bosan2 buatlah, juz jawab je soklan tu.
farah: alam sekitar pun layak utk dicintai juga kan:)