Saturday, December 3, 2011

Annual Dinner

Ini cerita minggu lepas. Company annual dinner di The Royal Chulan Hotel. Temanya adalah Celebrities Night. So memang rata2 sume yang datang ala2 celebrity gitu. Almaklumlah 80% di monopoli oleh Chinese makanya takde halangan diorang yg dress-up camne pun. Tapi de gak kaum Melayu yang grooming sakan. Tanjat boboy!... Time tu aku rasa cam gi kelab malam pun ada gak. Amoi2 yg sexy-mexy, music yang kuat pastu ada lak lampu bebola yang asyik dok terkelip2 setiap masa.




Gambar tak byk yg di snap sbb tak brp nk clear. Adalah beberapa keping je. Tapi xpelah janji de gambar kan...









Dari segi makanan lak sedap tu mmg sedap. Tapi bagi tekak aku dan kawan2 Melayu aku yang lain kami sume rasa ianya kurenglah sikit. Dahtu kami nie duduk secara majmuk, makanya memanglah ada air yang... paham2 jelah.



Secara keseluruhan dinner nie mmg best. Sume yg datang sangat sporting termasuklah VVIP. Performance mmg toksah cakaplah mmg happening. Enjoy sangat. Moh layan video kat bawah nie. Tapi sorrylah kalau gambar kurang memuaskan...


video


Malam tu aku tak berapa nk ada lucklah. Nombor aku tak kena pun. At least kawan2 aku yg len paling2 busuk pun diorang dapat voucher. Okeylah tu kan drp tak dpt ape cam aku nie. Jangan mimpilah nk dapat Ipad ke, Plasma ke, Cruise ke, vacation ke... cuba tahun depan lak ye. But its okey, hopefully untuk company trip esok dapatlah aku bawa balik adiah. Almaklumlah staff yg pegi tak ramai so potential utk dapat tu mmg tinggi. Huhu....

1 comment:

tucintiut said...

T_T uwaa... xde rejeki ko nk dpt ipad..... xpe... dpt pad je pun dh kire ok... hahaha