Saturday, June 13, 2009

Thanks to all

Actually my result dh kluar last Thursday. But this time I didn't feel nervous. I don't know why, maybe I have my own target and this sem is quite easy compared last sem. Alhamdulillah, finally I got what I want. Thanks to all my lec.

Assoc. Prof. Dr. Sya'ban - Mula2 mmg takut nk masuk kelas ayahanda kepada Datuk S ni. Iyelah, xpe lg kalau die mewajibkan sume org pakai tudung dan xleh bercakap dlm class. Tapi kalo xboleh nak minum air tu pe citer lak.. Nak pergi tandas pun sama gak.. Sampaikan spnjg satu sem dgn Dr. Sya'ban ni xde seorg pun drp kitorang yg berani nk ke tandas semasa class dia! Tahan je la... Sampaikan kitorang nk drop subject tu nk amik next sem. Dan plg xtahan siap jumpe KP lagi nk minta tukar lec, xnk dgn dier. Huhu... Dahsyatkan! Tapi lama2 kitorang pun dh biasa dan sronok plak sbb dia klakar. Lg satu die ni ske berterus terang dan sebenarnya xkedekut markah spt apa yg difikirkan. Tapi time presentation mmg menakutkan. Ingat lagi ayat2 yg suka sgt dia tegur:

"Where you do get this statement from?"
"Your English was too bad"
"Pakai baju macam orang nak pergi pasar!!"
"Orang Melayu ni suka sgt***"
"You better check your numbering"

Dr. Rozman - Very understanding lec dan sentiasa sabar melayani kerenah kitorang. Dr. Rozman ni orgnya punctual. Kalo clas start 8:30, pukul 8:20 dh masuk dah... Abeh camno??

Madam Zaliha - Class madam mmg xboring sbb madam Zaliha ni ske bercerita. Tapi nasib baik madam xjadi nk wat team building. Selamat~~

Puan Yuzaimi - Selalu marah2 kitorang sampaikan kena panggil dengan KP sebab kantoi test 1. Hehe.... Anyway, thanks sebab xpatah semangat ajar kitorang sampaikan aku boleh dapat kputsan yg tak aku jangkakan. Thanks madam!

Miss Azura - Lec yg sgt fokus dlm mengajar. Tapi susah giler nk dapatkan notes drp miss ni.. Dia lebih suka kalo kite salin apa yg dia cakapkan drp fotostat notes nya.

Encik Rizuwan - Erm???... Sir ni lain sket. Xtau nk huraikan camne. Dan inilah satu2 nya clas yg aku slalu ponteng. Huhu.... Tp xpe yg penting our group research get the highest mark from him! Hehe...

Thanks also to my parents who always support me, my sis and bro and also my friends esp Kyra coz sepanjang exam die tak jemu2 nk ambil aku dan hantar aku pulang. Thanks to all of you..

2 comments:

xy~han said...

hahh bape pointer dis sem?
dean list ka?

aIDA sULAIMAN said...

aderla... rahsia!!!
ne leh bitau kat sini...
huhu:p