Tuesday, November 24, 2009

Tak Kisahlah Apa Orang Nak Kata.......

www.nuraidahsulaiman.blogspot.com

Hehehe... skema tak nama blog aku?.. Yelah mane tak skema kalo letak full name siap nama ayah sekali. Actually aku wat blog nie pun bukan atas kehendak aku sebenarnya. De cite disebalik blog nie. Semuanya bermula sekitar Februari 2009. De satu subjek tu, BEL492 - Presentation Skills.... kitorang kene create blog sendiri. Kat blog tu kene letak segala asignment2, speech outline dll.

Kalo xsilap aku 3 hari kot lec tu bg masa create blog pastu kene bg nama blog kat die. So nak pk nama punyelah payah. Aku dahlah sepatah haram pun xtau pasal blog2 nie. Juz dengar2 camtu jer. Dengan nk pk pasal speech lagi, slide lagi dah tu kene lak pk pasal nama utk blog nie. Macam2 nama aku letak tp sumenya tak available. Masa pun dah suntuk. Jadi penyelesaian terakhir aku letaklah nuraidahsulaiman.blogspot.com. hahaha........

Konon dulu ingatkan wat blog ni juz nk dapatkan markah utk subjek BEL tu. Tapi alang2 dh de blog nie, terus kan jelah walaupun ramai yg kata, "xde nama lain ke nak letak?"... Kalo nk tukar nama len dah tentu xboleh. Kalo nk kenelah create blog yg baru. Aku sebenarnya sayang nk biarkan blog nie camtu je walaupun ramai kawan2 aku yg len dah tak update blog diorang. So, tak kisahlah nama apa pun, janji sekarang nie aku dah tau camne nk design blog aku. Thanks to along sbb ajar aku cara2 nk mengedit dan mencantikkan blog aku yg kadang2 xberapa nk cantik nie...

3 comments:

alif mesir said...

slam ziarah...ada masa ziarahla blogsya alifuddin.blogspot.com

alif mesir said...
This comment has been removed by a blog administrator.
xy~han said...

no problem my dear..u are welcome :)
hehee...pasal nama pn ko leh wat citer ekk..